یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران

دهم و یازدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

25 شهریور 1397

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

ابتدا باید در سایت کنفرانس ثبت نام را انجام داده و سپس با نام کاربری و رمز ورود خود وارد کنترل پنل شوید. در ادامه در قسمت "همایش های من" یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران را انتخاب و تایید نمایید. سپس لازم است بدون اینکه نگران پرداخت هزینه (در این مرحله) باشید روی نوع ثبت نامی خود هم کلیک و تایید کرده تا نام شما در سایت ثبت شده و برای مدیر سایت قابل رویت باشد. بعد از این شما قادر هستید که مقاله‌ی خود را که لازم است بر اساس الگوی کنفرانس آماده کنید ارسال نمایید. توجه کنید که در ارسال اولیه‌ی مقاله نیازی به ارسال فایل لاتک نیست و تنها نسخه‌ی پی‌دی‌اف را بعد از ثبت مقاله و از طریق انتخاب گزینه‌ی "ارسال فایل‌های مقاله" بارگذاری نمایید.

پس از داوری و پذیرش مقاله لازم است فایل نهایی لاتک را نیز ارسال کنید. لازم به ذکر است حداقل تعداد صفحات مقاله (چکیده مبسوط) حداکثر دو صفحه است و مقالاتی که بیش از دو صفحه باشند بازگردانده خواهند شد.

توجه کنید که با توجه به محدویت زمانی کنفرانس، هر شخص تنها می تواند یک مقاله را در کنفرانس ارائه دهد اما نام یک شخص می تواند در بیش از یک مقاله ظاهر شود.

الگوی مقالات در ادامه آورده شده است. لازم است مقالات خود را با استفاده از این الگو تدوین نمایید.

11igtc.zip (28.61 kb)

11igtc@confs.yazd.ac.ir