یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران

دهم و یازدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷

توضیحاتی در مورد هزینه‌های ثبت‌نام کنفرانس

25 شهریور 1397

شرکت‌کنندگان محترم لطفا نکاتی که در ادامه‌ی مطلب در مورد پرداخت‌ هزینه‌ی ثبت‌نام کنفرانس است را مطالعه فرمایید.

به استحضار می رساند که حق ثبت نام برای دانشجویان (با ارائه کارت دانشجویی یا گواهی دانشجویی در روز اول کنفرانس) مبلغ ۲۵۰۰۰۰ تومان و برای اعضای هیات علمی ۳۵۰۰۰۰ تومان و برای سایرین مبلغ ۴۰۰۰۰۰ هزار تومان است که افراد شرکت‌کننده پس از ورود به کنترل پنل خود و انتخاب گزینه‌ی "پرداخت هزینه" قادر به پرداخت الکترونیکی خواهند بود.

11igtc@confs.yazd.ac.ir

یزد، صفائیه، دانشگاه یزد، پردیس علوم، دانشکده‌ی علوم ریاضی