یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران

دهم و یازدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷

اطلاعاتی در مورد محل‌های اقامتی نزدیک به دانشگاه یزد

5 آذر 1397

شرکت‌کنندگان محترم، اطلاعاتی در مورد محل‌های اقامتی نزدیک به محل برگزاری کنفرانس در ادامه‌ی مطلب آورده شده است.

اطلاعاتی در مورد محل‌های اقامتی نزدیک به محل برگزاری کنفرانس در ادامه‌ی مطلب آورده شده است. شرکت کنندگان محترم می توانند بعد از بررسی نسبت به رزرو مکان مناسب خود اقدام کنند.

با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با هتل ارگ جدید یزد، برای شرکت‌کنندگان کنفرانس قیمت اتاق دو تخته هر تخت شبی صد هزار تومان (به همراه صبحانه) است.

برای خانم‌های دانشجوی شرکت‌کننده در کنفرانس مهمانسری شماره ۲ دانشگاه در نظر گرفته شده است که لازم است برای هماهنگی و پرداخت هزینه با شماره تلفن ۳۱۲۳۲۰۱۲-۰۳۵ تماس حاصل نمایید. هزینه اقامت هر تخت شبی ۲۵۰۰۰۰ ریال است.

برای آقایان دانشجوی شرکت‌کننده در کنفرانس نیز خوابگاه شهید مرشد در بیرون از دانشگاه در نظر گرفته شده است که لازم است برای هماهنگی و پرداخت هزینه با شماره تلفن ۳۸۲۷۴۳۳۱-۰۳۵ تماس حاصل نمایید. هزینه اقامت هر تخت شبی ۲۰۰۰۰۰ ریال است.

نام محل اقامتی فاصله تقریبی تا محل برگزاری کنفرانس شماره تماس
هتل ارگ جدید یزد سه کیلومتر 035-38285000