یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران

دهم و یازدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷

اعلام نتایج داوری

30 دی 1397

با توجه به اتمام داوری مقالات یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران لطفا توضیحاتی که در ادامه‌ی این مطلب آورده شده است را مطالعه فرمایید.

لطفا برای مشاهده نتایج داوری و تکمیل ثبت‌نام با انتخاب "ورود به کنترل پنل" وارد سامانه کنفرانس شوید و با انتخاب "تاریخچه" در قسمت "مقالات من" وضعیت مقاله خود را مشاهده و مراحل ذکر شده را انجام دهید.

در صورتیکه مقاله شما نیاز به اصلاح دارد لازم است طبق فایل پیوست اصلاحات را انجام داده و با انتخاب "ارسال فایل‌های مقاله" در قسمت "مقالات من" (ارسال فایل‌های مقاله جهت ارائه) مجدد فایل pdf و فایل فشرده شامل فایل لاتک را ارسال کنید.

از همه شما بزرگواران مجددا خواهشمندیم در اسرع وقت فایل نهایی را در صورت نیاز به اصلاح ارسال نمایید و نسبت به پرداخت هزینه‌ها و تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایید تا برنامه‌ریزی کنفرانس بهتر صورت پذیرد.

همچنین بنا به تصمیم کمیته علمی ارائه به صورت پوستر نخواهیم داشت و همه مقالات به صورت سخنرانی ارائه میشوند.

11igtc@confs.yazd.ac.ir

یزد، صفائیه، دانشگاه یزد، پردیس علوم، دانشکده‌ی علوم ریاضی