یازدهمین کنفرانس نظریه گروه‌های ایران

دهم و یازدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷

تکمیل گزینه‌های جانبی

6 بهمن 1397

شرکت‌کنندگان محترم توضیحاتی در مورد هزینه‌های غذا و اسکان در ادامه‌ی مطلب آورده شده است.

به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند برای تهیه‌ وعده‌های غذایی تا روز دوشنبه هشتم بهمن‌ماه فرصت دارید تا از طریق پروفایل خود و انتخاب بخش گزینه‌های جانبی نسبت به رزرو و پرداخت هزینه‌های آن اقدام کنید. خواهشمندیم برای برنامه‌ریزی بهتر هرچه سریعتر نسبت به این مهم اقدام بفرمایید.

همچنین دانشجویان عزیز میتوانند از همین طریق نسبت به ثبت‌نام و پرداخت هزینه اسکان اقدام نمایند.

از همکاری شما صمیمانه سپاسگزاریم.

11igtc@confs.yazd.ac.ir

یزد، صفائیه، دانشگاه یزد، پردیس علوم، دانشکده‌ی علوم ریاضی