تاریخ‌های مهم

آدرس ایمیل جهت گزارش مشکلات وبسایت کنفرانس

پژوهشگران محترم

با سلام و احترام

به منظور دریافت مشکلات احتمالی مربوط به وبسایت کنفرانس و رفع مشکلات، بدین وسیله به استحضار می‌رساند آدرس ایمیل زیر جهت اعلام مشکلات وبسایت اعلام می‌گردد:

aimc46.website@gmail.com

خواهشمند است قبل از اعلام مشکلات، موارد زیر را بررسی نمایید:

الف) با توجه به این که ممکن است اشکال از کامپیوتر و مرورگر کاربر باشد، لطفا قبل از اعلام مشکل، با استفاده از یک مرورگر دیگر نیز به وبسایت وصل شوید و در صورت وجود اشکال در آن مرورگر نسبت به اعلام مشکل اقدام نمایید.

ب) حتی الامکان در خصوص مشکل، با جزئیات کافی مشکل را بیان کنید و حتما نام  و نام خانوادگی و نام کاربری خود را در ایمیل قید نمایید.

پوستر همایش

035-3820-9805