تاریخ‌های مهم

ارسال نسخه اصلاحی مقالات جهت درج در مجموعه مقالات

8 شهریور 1394

پژوهشگران محترم

بدین وسیله به استحضار می‌رساند نسخه اولیه مجموعه مقالات کنفرانس از طریق لینگ زیر در دسترس قرار گرفته است

مجموعه مقالات کنفرانس ریاضی

سعی و تلاش ما بر این بوده است که مقالات بدون خطا (جز اینکه خطا از فایل ارسالی شما باشد) آورده شوند، با این وجود از شما درخواست می کنیم که اگر خطا (یا خطاهایی) در مقاله (یا مقالات) خود می بینید که به احتمال زیاد از فایل نهایی ارسال شده شما می باشد آن خطا را در فایل نهایی اصلاح کرده و تمامی فایلهای مورد نیاز را در زیپ قرار داده، نام فایل زیپ شده را کد مقاله قرار داده و حداکثر تا تاریخ 10 شهریور ماه 1394 به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند. بدیهی است اصلاحاتی که از ۱۱ شهریور به بعد دریافت شوند بی اثر خواهد بود و مقاله به شکل موجود در دفترچه ظاهر خواهد شد.

aimc46.proc@gmail.com

با سپاس