دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری

۲۷ الی ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۶

هزینه‌های غذا و اسکان

8 آبان 1396

شرکت‌کنندگان محترم توضیحاتی در مورد هزینه‌های غذا و اسکان در ادامه‌ی مطلب آورده شده است.

در مورد اسکان دانشجویان محترم، با هماهنگی های به عمل آمده با خوابگاه دانشگاه ملاصدرا که تا محل برگزاری کنفرانس حدود 600 تا 700 متر است، به ازای هرشب نفر مبلغ 12 هزار تومان لازم است پرداخت شود. البته سایرین اگر مایل باشند می‌توانند از این خوابگاه‌ها استفاده کنند. بزودی اطلاعاتی در مورد برخی از هتلهای یزد که فاصله زیادی تا محل برگزاری ندارند داده خواهد شد.

همچنین هزینه هر ناهار و شام 15000 تومان و هر صبحانه 7000 تومان است که این مبالغ نیز با انتخاب بخش "گزینه‌های جانبی" در کنترل پنل هر شخص قابل رویت و انتخاب بوده و از درگاه اختصاصی دانشگاه قابل پرداخت هستند.

پوستر کنفرانس

2018gtacc10