دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری

۲۷ الی ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۶

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

9 مرداد 1396

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل‌ها دچار مشکل نشوید:

ابتدا باید در سایت کنفرانس ثبت نام را انجام داده و با نام کاربری و رمز ورود خود وارد کنترل پنل شوید. سپس در قسمت "همایش های من" دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری را انتخاب و تایید نمایید. سپس لازم است بدون اینکه نگران پرداخت هزینه (در این مرحله) باشید روی نوع ثبت نامی خود هم کلیک و تایید کرده تا نام شما در سایت ثبت شده و برای مدیر سایت قابل رویت باشد. بعد از این شما قادر هستید که مقاله‌ی خود را که لازم است بر اساس الگوی کنفرانس آماده کنید ارسال نمایید. توجه کنید که در ارسال اولیه‌ی مقاله نیازی به ارسال فایل لاتک نیست و تنها نسخه‌ی پی‌دی‌اف را بعد از ثبت مقاله و از طریق انتخاب گزینه‌ی "ارسال فایل‌های مقاله" بارگذاری نمایید.

پس از داوری و پذیرش مقاله لازم است فایل نهایی لاتک را نیز ارسال کنید. لازم به ذکر است حداقل تعداد صفحات مقاله (چکیده مبسوط) ۲ و حداکثر تعداد صفحات ۴ صفحه است و مقالاتی که بیش از ۴ صفحه باشند بازگردانده خواهند شد.

دقت بفرمایید نام فایل ارسالی خود را حرف اول نام نویسنده مسئول       دات        نام خانوادگی نویسنده مسئول بگذارید. به عنوان مثال اگر علی رحمانی فایل را می فرستند، نام فایل پی دی اف ارسالی را بصورت زیر قرار می دهد.

a.rahmani

توجه کنید که با توجه به محدویت زمانی کنفرانس، هر شخص تنها می تواند یک مقاله را در کنفرانس ارائه دهد اما نام یک شخص می تواند در بیش از یک مقاله ظاهر شود.

الگوی مقالات در ادامه آورده شده است. لطفا مقالات خود را با استفاده از این الگو تدوین نمایید.

GTACC10-template.rar (33.59 kb)

GTACC10-template.zip (33.74 kb)