دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری

۲۷ الی ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۶

تکمیل ثبت‌نام و ارسال فایل‌های نهایی

30 آذر 1396

پژوهشگران محترمی که شرکت آنها در کنفرانس حتمی است و یا مقالات آنها پذیرفته شده است لطفا به توضیحاتی که در ادامه‌ی این مطلب آورده شده است توجه فرمایید.

از پژوهشگران محترمی که شرکت ایشان در کنفرانس حتمی می‌گردد، خواهشمندیم ثبت نام خود در کنفرانس را با پرداخت هزینه‌ها و ارسال فایل نهایی پی‌دی‌اف، لاتک و تصاویر موجود (پس از اصلاحات) و قرار دادن همه‌ی فایل‌ها در یک فایل زیپ شده تکمیل نمایند. با توجه به اینکه ۱۰ دی‌ماه آخرین مهلت داوری مقالات است پایان ارسال نسخه نهایی ۱۳ دی‌ماه خواهد بود و با توجه به محدودیت زمانی این تاریخ به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. لازم بذکر است تنها مقالات پذیرفته شده‌ای در پروسیدینگ کنفرانس به چاپ خواهند رسید که فایل لاتک به همراه تصاویر تا این تاریخ بدست ما رسیده و پژوهشگر محترم ثبت نام خود را نیز تکمیل نموده باشد. از شما سپاسگزاریم.

پوستر کنفرانس

2018gtacc10