دومين كنفرانس ملي فناوري هاي معدنكاري ايران

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

دریافت مقاله از صنایع و شرکت های دانش بنیان

1 آذر 1394

با توجه به رویکرد اصلی دومین کنفرانس فناوری های معدنکاری ایران در جهت شناسایی و معرفی متخصصین شاغل در صنایع و معادن و یا شرکت های دانش بنیان که دارای توانایی ارائه خدمات و یا محصولات مورد مصرف در معادن و صنایع معدنی می باشند، دبیرخانه این کنفرانس تصمیم به ایجاد یک  بخش مجزای ارائه مقالات یا  گزارش ها نموده است. بر این اساس از کلیه مقالات با چنین رویکردی به صورت ویژه استقبال خواهد شد و در امر داوری و پذیرش آنها تسهیل خواهد گردید.