دومين كنفرانس ملي فناوري هاي معدنكاري ايران

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

فراخوان ارائه مقالات صنعتی

قابل توجه صنعتگران و تولیدکنندگان تجهیزات معدن و صنایع معدنی

فرصتی مغتنم برای معرفی هدفمند محصولات و دستاوردهای صنعتی خود با روشی نوین و کمترین هزینه.

کافی است محصولات، ابتکارات و تجهیزات بومی سازی شده ی خود را در قالب مقالات صنعتی در دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری ایران، بصورت هدفمند و موثر، هم از نظر علمی و هم از نظر فنی و تخصصی به مخاطبان و مشتریان خود معرفی نمایید. حضور مهندسان فنی، تکنسین های صنعتی، پژوهشگران واحدهای تحقیق و توسعه، نخبگان و خبرگان دانشگاهی و مدیران شرکت های پیشرو در صنعت و معدن و صنایع وابسته، شرایطی فراهم خواهد کرد تا معرفی محصولات شما کاملا موثر و هدفمند صورت گیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، دبیرخانه کنفرانس آماده ی پاسخگویی است.