دومين كنفرانس ملي فناوري هاي معدنكاري ايران

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

برگزاری جلسه هماهنگی کنفرانس فناوری های معدنکاری در فرمانداری بافق

10 خرداد 1395

نشست برنامه ریزی برگزاری دومین کنفرانس معدنکاری در بافق با حضور سید مهدی طلایی مقدم فرماندار بافق و مهندس میرزایی معاون منابع انسانی شرکت سنگ آهن مرکزی، دکتر یار احمدی دبیر کنفرانس، دکتر صمدزاده دبیر اجرایی کنفرانس، دکتر لازمی رییس دانشگاه آزاد واحد بافق و نمایندگان هتل نیکان در محل فرمانداری بافق برگزار شد.

فرماندار بافق در این نشست ضمن اعلام آمادگی کامل دستگاه های اجرایی شهرستان در برگزاری این کنفرانس گفت: برگزاری این کنفرانس گامی موثر در راستای اجرای سند توسعه شهرستان بویژه احداث و توسعه صنایع جوارمعدنی می باشد.

سید مهدی طلایی مقدم به اقدامات صورت گرفته پیرامون ایجاد منطقه ویژه معدنی در بافق پرداخت و برگزاری کنفرانس معدنکاری در این شهرستان را گامی موثر در تقویت ایجاد این منطقه عنوان نمود.

دبیر دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری ایران داهداف این کنفرانس را شناسایی و معرفی فناوری های نوین معدنکاری ، زمینه سازی ایجاد منطقه ویژه فناوری های معدنکاری و انتقال توسعه تکنولوژی ماشین آلات معدنی عنوان کرد و گفت : به همت دانشگاه یزد و با همکاری شرکت سنگ آهن مرکزی و دانشگاه آزاد و سایر ارگان های شهرستان، دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری 31 شهرویر ماه تا دوم مهرماه سال جاری درآهنشهر بافق برگزار خواهد شد.

علیرضا یاراحمدی با اشاره به اینکه قابلیت ساخت تجهیزات معدنکاری و کارخانجات جوار معدنی در شهرک های صنعتی کشور وجود دارد خاطر نشان کرد : شهرستان بافق به لحاظ داشتن پتانسیل های بالا می تواند این اطمینان را به مشتریان بدهد که در شهرستان بافق می توانیم قطعات مورد نیاز آنان را بسازیم.

در ادامه سایر اعضای حاضر در جلسه به منظور برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

لینک: