دومين كنفرانس ملي فناوري هاي معدنكاري ايران

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

قابل توجه پژوهشگران محترم

11 مرداد 1395

قابل توجه پژوهشگران محترمی که مقاله آنان پذیرفته شده است لطفا موارد ذیل را مدنظر قرار داده و اقدامات لازم را انجام دهند

1- لطفا نسبت به پرداخت هزینه کنفرانس و تکمیل فرم تعهد اصالت مقاله اقدام و ارسال نمایید.

2- نویسندگان محترم لطفا مقالات خود را در فرمت ارائه شده در در پیوست قرار داده و حداکثر تا تاریخ 25 مرداد، به آدرس imt2016conf@gmail.com  ارسال نمایید.

3- افرادی که ثبت نام دانشجویی کرده اند، تصویر کارت دانشجویی خود را در سیستم بارگذاری نمایند.

4- جهت دریافت گواهی پذیرش مقاله و حضور در کنفرانس، همراه داشتن اصل فرم تعهد اصالت مقاله و نیز اصل کارت دانشجویی در روز برگزاری، الزامی است.

5- قالب پوستر و ارائه شفاهی، هفته اول شهریور روی سایت قرار خواهد گرفت.