پوستر همایش

(شنبه تا چهارشنبه 8-14)

38212781 – ۰۳۵

isme2016@confs.yazd.ac.ir
یزد، صفاییه، بلوار دانشگاه، دانشگاه یزد، پردیس فنی و مهندسی، دانشکده مهندسی مکانیک،
صندوق پستی:
۷۴۱ – ۸۹۱۹۵

اعلام زمان بندی، نحوه ارائه مقالات و تهیه پوستر

20 فروردین 1395

برنامه ارائه مقالات سخنرانی، پوستری و سخنرانی های کلیدی در صفحه "زمان بندی برنامه های همایش" اعلام شد.

ضروری است مقالات در زمان های تعیین شده در همایش ارائه شوند تا در مجموعه مقالات همایش گنجانده شده و برای آنها گواهی ارائه صادر شود (پرداخت حق ثبت نام مقاله تضمین کننده این موضوع نیست).

"راهنمای ارائه مقالات"  و "تهیه پوستر" را در منوی همایش مشاهده بفرمایید.

با توجه به محدودیت های محل های ارائه و زمان بندی موضوعی نشست ها و به منظور جلوگیری از ایجاد بی نظمی در برنامه های ارائه ها، هیچ گونه تغییری در برنامه های ارائه میسر نیست و نویسندگان گرامی باید برای حضور به موقع و ارائه مطلوب مقالات، برنامه ریزی کنند.