پوستر همایش

(شنبه تا چهارشنبه 8-14)

38212781 – ۰۳۵

isme2016@confs.yazd.ac.ir
یزد، صفاییه، بلوار دانشگاه، دانشگاه یزد، پردیس فنی و مهندسی، دانشکده مهندسی مکانیک،
صندوق پستی:
۷۴۱ – ۸۹۱۹۵

افتتاحیه همایش

8 اردیبهشت 1395

تاکنون بیش از 600 نفر از شرکت کنندگان در همایش حضور یافته و پذیرش شده اند.

مراسم افتتاحیه همایش روز سه شنبه در سالن آمفی تئاتر برگزار گردید. همچنین سخنرانی های کلیدی آقایان پروفسور حسنی، پروفسور جلیلی، دکتر همامی و پروفسور اشلاتمن برگزار گردید. برای مشاهده عکس های مربوط به افتتاحیه به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.

امروز چهارشنبه سخنرانی کلیدی اساتید پروفسور چنگل، پروفسور دینچر و پروفسور دورعلی در محل سالن های آمفی تئاتر برگزار می شود.

پروفسور حسنی

پروفسور جلیلی