پوستر همایش

(شنبه تا چهارشنبه 8-14)

38212781 – ۰۳۵

isme2016@confs.yazd.ac.ir
یزد، صفاییه، بلوار دانشگاه، دانشگاه یزد، پردیس فنی و مهندسی، دانشکده مهندسی مکانیک،
صندوق پستی:
۷۴۱ – ۸۹۱۹۵

دومین روز همایش

10 اردیبهشت 1395

در دومین روز برگزاری همایش، برنامه ها با تراکم بیشتری پیگیری شد و سخنرانی های کلیدی و ارائه های مقالات رونق بیشتری داشت. برنامه ها با مراسم اهداء جوایز و ضیافت شام به پایان رسید.

در روز چهارشنبه بیش از 140 شرکت کننده، به ارائه مقالات خود به صورت شفاهی پرداختند و در بخش ارائه پوستری بیش از 180 پوستر ارائه گردید.

پروفسور چنگل، پروفسور دینچر و پروفسور دورعلی سخنرانان کلیدی روز دوم بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی مکانیک بودند.

در این روز همچنین ضیافت شام با حضور اساتید شركت كننده در همايش، اعضای انجمن مهندسان مکانیک ایران و دریافت کنندگان جوایز سالانه این انجمن و دانشجويان همكار در برگزاري همایش، در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار گردید. در این مراسم دبیر همایش و ریاست انجمن مهندسان مکانیک ایران سخنرانی کردند، قطعاتي از موسیقي به صورت زنده اجرا شد و فیلم کوتاهی از مراحل آماده سازی و برگزاری همایش به نمایش درآمد.

در این مراسم، پژوهشگران و مهندسین برتر و همچنین پایان نامه های برتر در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در سال 1394 مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین از اساتید، دانشجویان و دست اندرکاران برگزاری همایش تجلیل شد.

ليست اساتيد و مهندسان مكانيك برجسته  سال 1394

لیست پایان نامه های برتر مقاطع مختلف مهندسی مکانیک در سال 94