پوستر همایش

(شنبه تا چهارشنبه 8-14)

38212781 – ۰۳۵

isme2016@confs.yazd.ac.ir
یزد، صفاییه، بلوار دانشگاه، دانشگاه یزد، پردیس فنی و مهندسی، دانشکده مهندسی مکانیک،
صندوق پستی:
۷۴۱ – ۸۹۱۹۵

سومین روز همایش

11 اردیبهشت 1395

روز پنج شنبه، نهم اردیبهشت آخرین روز همایش با برگزاری دو سخنرانی کلیدی، تعدادی کارگاه آموزشی و ارائه تعداد بیشتری مقاله به صورت سخنرانی ادامه یافت. اختتامیه دانشجویی و تور بازدید از روستای تاریخی خرانق و رصد ستارگان برنامه های پایانی این روز بودند.

در این روز بیش از 170 مقاله در نشست های شفاهی و نزدیک به 100 پوستر ارائه شدند. سخنرانی های کلیدی استاد محمد مهدی علیشاهی و استاد سعید ضیائی راد در صبح این روز برگزار شد.
صبح روز جمعه دهم اردیبهشت ماه هم برنامه کویر نوردی در شهرستان بافق همراه با تجربه شترسواری، برگزار گردید.

استاد محمد مهدی علیشاهی

استاد سعید ضیائی راد