معرفی کنگره

24 دی 1397

گروه زیست شناسی دانشگاه یزد مفتخر است که ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران را 1 لغایت 2 آبان 1398 در شهر یزد برگزار نماید

فیزیولويی گیاهی علمی است که به بررسی فرایندها و کارکردهای حیاتی گیاهان مختلف در سطوح مختلف از یاه کامل تا سطح مولکولی و در شرایط طبیعی، زرعه ای، گلدانی کشت بافت می پردازد. این علم اساس تحقیقات کاربردی و پایه ای در حوزه های مختلف زیست شناسی، کشاورزی، دارویی و تغذیه ای را تشکیل می دهد. در راستای ایجاد ارتباط علمی بین پژوهشگران مختلف در حوزه فیزیولوژی گیاهی، هر دو سال یکبار و به همت انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران همایش بزرگی در سطح ملی در دانشگاه های مختلف کشور برگزار می گردد. اولین دوره این کنفرانس در دانشگاه صنعتی اصفهان و در مرداد ماه 1388 بگزار گردید که دوره های بعدی به ترتیب در دانشگاه یزد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه تربیت مدرس تهران و دانشگاه زنجان برگزار گردیدند.  استعانت از پروردگار متعال ششمین دوره کنفرانس فیزیولوژی گیاهی ایران مجددا در دانشگاه یزد و در گروه زیست شناسی در 1 و 2 آبان 1398 برگزار خواهد شد. بدینوسیله از همه پژوهشگران، محققین، اساتید، دانشجویان و همه علاقمندان به فیزیولوژی گیاهی و علوم مرتبط دعوت میگردد جهت ارائه دستاوردهای علمی خود و تبادل نظر با سایر محققین در این حوزه در ششمین کنفرانس در دانشگاه یزد شرکت نمایند. قطعا حضور پژوهشگران محترم می تواند در اعتلای این علم در کشور نقش مهم و بسزایی داشته باشد.

icpp98@confs.yazd.ac.ir