French-Iranian Workshop on the Mercury Transit of 2016

صندوق پستی:
۷۴۱ – ۸۹۱۹۵

نحوه ثبت نام

علاقه‌مندان به ثبت‌ نام در همایش گذر می‌توانند به روش زیر اقدام نمایند:
ابتدا در صفحه‌ اصلی روی کلید «ثبت نام»، سمت چپ-بالای صفحه، کلیک کنید و پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز و با فشردن کلید «ایجاد کاربر»، ثبت نام را تکمیل کنید.
با دیدن پیام «حساب کاربری با موفقیت ایجاد شد» و فشردن کلید «ادامه» به مرحله بعد بروید.
با واردشدن در صفحه «همایش‌های من»،‌ روی کلید «عضویت (ثبت نام) در همایش جدید» وارد صفحه «همایش‌های در حال ثبت نام» می‌شوید که در این بخش باید از میان همه همایش‌های نشان‌داده شده، همایش گذر عطارد را انتخاب نمایید.
با دیدن پیام سیستم درصورتی‌که همایش را درست انتخاب کرده‌اید، کلید «تأیید» را فشار دهید. در صفحه جدید، در کادر «ثبت نام در همایش» کلید «ثبت نام» را فشار دهید.
در صفحه‌ جدید، همایش انتخابی شما نمایش داده می‌شود و با انتخاب گزینه «پرداخت هزینه» حق شرکت را پرداخت نمایید تا ثبت نام شما قطعی شود. تا زمانی‌که هزینه را پرداخت نکرده‌اید کادر «همایش‌های من» خالی می‌ماند.
هزینه ثبت نام در همایش برای اساتید و غیر دانشجویان ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال
هزینه ثبت نام در همایش برای دانشجویان ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال

جهت اطلاع از شرایط و امکانات اسکان، به صفحه اسکان مراجعه فرمایید.

پوستر همایش