تجلیل از آثار پیشین

14 اردیبهشت 1395

به اطلاع کلیه دانش‌پژوهان گرامی می‌رساند بخشی از اولین همایش ملی "توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" به تجلیل از آثار پیشین مرتبط با استان یزد و در قالب محورهای هشت‌گانه همایش اختصاص دارد. بر این اساس، از کلیه دانش‌پژوهان گرامی دعوت می‌شود تا یک نسخه از آثار خود را (شامل کتاب، مقاله، پایان‌نامه، طرح پژوهشی و ...)  حداکثر تا 31 تیرماه به دبیرخانه همایش به آدرس یزد، صفائیه، دانشگاه یزد، دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، صندوق پستی 741-89195 ارسال نمایند. بدیهی است نسخه ارسالی عودت داده نخواهد شد.

form pic

ثبت نام و ارسال مقاله