اعلام حضور چهارتن از معاونین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کل کشور در همایش به عنوان سخنران

5 مرداد 1395

به منظور بحث، تبادل نظر و ارائه گزارش از روند برگزاری "نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" و نیز دعوت از مدیران ارشد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، نصیری زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد و دبیر همایش به همراه رئیس کمیته علمی در تاریخ 1395/05/03 در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور حضور یافته و با آقایان دکتر محمدرضا واعظ مهدوی، معاون توسعه امور علمی و فرهنگی؛ دکتر سیدحمید پورمحمدی، معاون توسعه امور تولیدی؛ دکتر علیرضا صالح، معاون امور مجلس، استان‌ها و پشتیبانی ملاقات نموده و رئیس کمیته علمی گزارشی از روند برگزاری همایش را ارائه نمود. در این نشست‌ها از معاونین محترم سازمان جهت شرکت در همایش و ایراد سخنرانی در پنل‌های تخصصی دعوت به‌عمل آمد و همه معاونین گرامی ضمن تشکر فراوان از اقدامات انجام شده قول مساعد دادند تا با توجه به حوزه فعالیت خود و محورهای همایش در پنل‌های تخصصی شرکت نموده و پیرامون قابلیت‌ها و مسائل استان به بحث و تبادل نظر بپردازند. علاوه بر آن، طی ملاقات با دکتر بردیا صدر نوری، رئیس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل دعوت‌نامه‌ای برای حضور جناب آقای دکتر نوبخت در همایش تقدیم ایشان گردید و مقرر شد هماهنگی لازم با جناب آقای دکتر نوبخت جهت حضور در همایش به‌عمل آید.

ثبت نام و ارسال مقاله

38209803 (035)