اعلام نتایج نهایی داوری اصل مقالات

20 شهریور 1395

ضمن تقدیر و تشکر از نویسندگان و پژوهشگران گرامی که با استقبال کم‌نظیر خویش بر غنای نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404 افزوده‌اند، نتایج داوری اصل مقالات بر اساس نظر کمیته علمی به شرح ذیل اعلام می‌گردد.ضمن تبریک به همه کسانی که مقالات آن‌ها، مورد پذیرش قرار گرفته است، خواهشمند است اطلاعیه‌های بعدی دبیرخانه همایش را به دقت مورد توجه قرار داده و با دبیرخانه همایش جهت هماهنگی برای ارائه شفاهی مقالات در ارتباط باشید.

Final

ثبت نام و ارسال مقاله