اطلاعیه شماره 2: نحوه ارائه مقالات شفاهی (قطعی و رزرو)

21 شهریور 1395

ضمن تقدیر از تمامی پژوهشگران و نویسندگانی که با نگارش مقالات خویش زمینه را برای ارتقاء این رویداد علمی فراهم نموده‌اند، به استحضار آن دسته از عزیزانی که مقالات آن‌ها جهت ارائه انتخاب شده است، نکات ذیل یادآوری می‌شود:

حداکثر زمان ارائه مقاله توسط کمیته علمی 10 دقیقه تعیین شده است، لذا خواهشمند است ارائه خود را با این زمان تنظیم نمایید.

ارائه باید صرفا در قالب فرمت  تعریف شده برای همایش (قابل دریافت در پیوست) صورت گیرد.

فایل پاورپوینت باید حداکثر تا چهارشنبه مورخ 6/24/ 95 به ایمیل همایش (yazdesc@confs.yazd.ac.ir) ارسال گردد. بدیهی است عدم ارسال تا تاریخ مزبور به معنی انصراف نویسنده خواهد بود.

برای هر مقاله باید شخص ارائه دهنده مشخص شده و مشخصات کامل در فرم پیوست اعلام شود.

لازم است کلیه ارائه دهندگان با مسئول ارائه مقالات آقای مهدی امامی (09132575235) هماهنگی لازم را انجام دهند.

لازم است در پاورهای ارائه شده تاکید بر نتایج کاربردی برای استان یزد باشد

پاورهای تنظیمی باید مختصر، شفاف، گویا و با حداقل متن تنظیم شوند.

کلیه نویسندگانی که مقالات آن‌ها به صورت رزرو برای ارائه پذیرفته شده است، لازم است تا پاورهای خود را آماده و در موعد مقرر ارسال نمایند، بدیهی است عدم ارسال در موعد مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد.

فرمت ارائه شفاهی مقالات

فرم مشخصات نویسنده ارائه دهنده مقاله