اطلاعیه شماره 3: ضرورت ارائه گواهی تعهد اصالت اثر توسط نویسندگان مقالات پذیرفته شده (ارائه و چاپ)

21 شهریور 1395

کلیه نویسندگان محترمی که مقالات آن ها جهت ارائه در همایش و یا چاپ در مجموعه مقالات همایش پذیرفته شده است، ضروری است گواهی تعهد اصالت اثر ( قابل دریافت در  پیوست) را پس از پرینت، شخصا امضاء و اسکن نمایند و حداکثر تا چهارشنبه 95/6/24 فرم تکمیل شده را به ایمیل دبیرخانه همایش(yazdesc@confs.yazd.ac.ir) ارسال نمایند. بدیهی است عدم ارسال گواهی اصالت اثر تا تاریخ مذکور به معنی انصراف از همایش است.

گواهی تعهد اصالت اثر

ثبت نام و ارسال مقاله