ارائه تحلیل محتوا و متن کاوی مقالات همایش همراه با کتاب چکیده مقالات همایش

2 مهر 1395

برای اولین بار در ایران تحلیل محتوا و متن‌کاوی مقاله‌های ارائه شده به "نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" هم‌زمان با آغاز همایش در قالب کتاب "تحلیل محتوا و چکیده مقالات نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت. حمیدرضا نصیری‌زاده اعلام کرد تحلیل محتوا و متن‌کاوی مقاله‌های ارائه شده به همایش با استفاده از نرم‌افزار Ravar PreMap، طراحی شده توسط دکتر توکلی‌زاده از همکاران دانشگاه یزد صورت گرفته و بخش پایانی کتاب چکیده مقالات همایش به این منظور اختصاص یافته است. ضمناً CD مجموعه مذکور برای علاقه‌مندان قابل دسترسی بوده و علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه آن با آقای حیدری (09140886360) تماس حاصل فرمایند.

دکتر توکلی زاده طراح نرم‌افزار متن کاوی

ثبت نام و ارسال مقاله