سخنان دبیر همایش در مراسم اختتامیه همایش

2 مهر 1395

دبیر همایش و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان یزد در جلسه اختتامیه "نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" ضمن دعوت به مشارکت جمعی در برنامه‌های توسعه بر کوچک‌سازی دولت در مسیر توسعه تأکید نمودند. ایشان علاوه بر دعوت از همه نخبگان استان و کشور در تدوین برنامه‌های توسعه استان برای دستیابی به اهداف ترسیمی در سند چشم‌انداز افق 1404 انجام موارد شش‌گانه زیر را به عنوان دستور کار سازمان برنامه و بودجه استان در این مسیر برشمردند:

1. استقرار دبیرخانه دائمی "همایش توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" برای پایش توسعه استان به صورت سالیانه

2. انجام طرح آمایش استان با بهترین کیفیت و استفاده از خبرگان استانی و ملی به صورت جدی و با نگاهی جامع

3. تدوین مجموعه مقالات "نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404" و ارائه آن به اندیشمندان استان جهت بهره‌برداری در برنامه‌ریزی‌های استان

4. تدوین خلاصه مدیریتی از برون‌داد‌های همایش و ارسال آن برای دستگاه‌های اجرایی جهت استفاده از این نتایج در برنامه‌ریزی‌های آینده

5. نشست ویژه با نگارندگان مقاله‌ها در هر محور جهت استفاده حداکثری از نظرات آنان

6. برگزاری نشست‌های تخصصی و ایجاد کارگروه‌های هر محور برای استفاده از آرای آنان در برنامه‌ریزی‌های آینده استان

ثبت نام و ارسال مقاله

38209803 (035)