تقدیر از عضو دبیرخانه همایش در مراسم اختتامیه

2 مهر 1395

در مراسم اختتامیه نخستین همایش ملی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان یزد و چشم‌انداز آن در افق 1404، از علیرضا برزگری به عنوان نماینده اعضای دبیرخانه همایش تقدیر شد. علیرضا برزگری جوانی بیش‌کوش و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم اقتصادی است که به صورت شبانه‌روزی و در نهایت سادگی از انجام هیچ کوششی برای به بار نشستن این همایش دریغ ننموده است. وی تنها فرد معرفی شده از سوی دبیرخانه جهت تقدیر به نمایندگی از تمامی اعضای آن است.

ثبت نام و ارسال مقاله

38209803 (035)