اطلاعیه اصلاحات مقالات: شماره 1

10 مهر 1395

قابل توجه پژوهشگران و نویسندگان محترم خواهشمند است نسبت به اصلاحات مورد نظر هیات داوران ارائه شده در فایل ضمیمه، در اسرع وقت اقدام نموده و فایل اصلاح شده را حداکثر تا 10 روز پس از اعلام به ایمیل همایش ارسال فرمایید. لازم به ذکر است پس از جمع‌بندی نظرات داوران، به مرور زمان مقالات جدید مشمول اصلاحات در اطلاعیه‌های بعدی بر روی وب سایت قرار خواهد گرفت. علاوه بر آن اصلاحات مشمول همه وضعیت‌های مقالات (ارائه و چاپ) خواهد بود و لازم است اصلاحات صورت گرفته با رنگ زرد و قلم پررنگ (Bold) مشخص گردد.

edit1.pdf

ثبت نام و ارسال مقاله