اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

محور اصلی
اصول و مبانی نظری برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی
آسیب شناسی فرآیند برنامه ریزی تا طراحی و اجرای پروژه
رویکردهای نوین در مکان یابی ، برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی .
سایت های دانشگاهی و رابطه دانشگاه-شهر
طرح های جامع دانشگاه و برنامه های توسعه ای فضاهای دانشگاهی

محورهای فرعی همایش
محور فرعیمحور اصلی
کاربرد انرژی های پاک در فضاهای دانشگاهی رویکردهای نوین در مکان یابی ، برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی .
بوم گرایی در معماری دانشگاهی رویکردهای نوین در مکان یابی ، برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی .
اقتضائات معماری دانشگاه های کار آفرینرویکردهای نوین در مکان یابی ، برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی .
اصول و مبانی نظری برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی اصول و مبانی نظری برنامه ریزی و طراحی فضاهای دانشگاهی
آسیب شناسی فرآیند برنامه ریزی تا طراحی و اجرای پروژهآسیب شناسی فرآیند برنامه ریزی تا طراحی و اجرای پروژه
سایت های دانشگاهی و رابطه دانشگاه - شهرسایت های دانشگاهی و رابطه دانشگاه-شهر
طرح های جامع دانشگاه و برنامه های توسعه ایی فضاهای دانشگاهیطرح های جامع دانشگاه و برنامه های توسعه ای فضاهای دانشگاهی