اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

خبر مهم

25 مهر 1394

بدین وسیله مجدداً جهت یادآوری ، فرمت و شیوه ی ارسال مقالات به استحضار میرسد .  لازم به ذکر است که مقالات ارسالی ضمن رعایت امانت داری در نقل قول باید دارای چارچوب علمی کامل بوده و کلیه نکات ذیل در آن لحاظ شود. بدیهیست در مرحله داوری اصل مقالات، علاوه بر ارزیابی علمی مقاله، به شاخص های ذکر شده برای چاپ نهایی مقاله نیز توجه خواهد شد.

aus@confs.yazd.ac.ir
mirza.homaee@gmail.com

یزد - خیابان امام خمینی - کوچه ی شهید صدوقی - خانه ی رسولیان- مجتمع هنر و معماری دانشگاه یزد

8913683615 کد پستی