اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

اطلاعیه بسیار مهم

30 فروردین 1395

لطفا پیش از اقدام برای پرداخت هزینه متن این اطلاعیه را مطالعه نمایید .

لطفا پیش از هر گونه اقدام برای پرداخت هزینه متن زیر را با دقت مطالعه نمایید .

1.برای پژوهشگرانی که مقاله یا پوستر آنها برای شرکت در همایش پذیرفته شده و تمایل به حضور در همایش دارند
این افراد جهت پرداخت هزینه داوری مقاله ، صدور گواهی و همچنین حضور در همایش می بایست پس از ورود به صفحه شخصی خود وارد منوی " گزینه های جانبی " شده و پس از انتخاب نوع شرکت در همایش ( دانشجویی ، اساتید ، آزاد ) اقدام به پرداخت هزینه نمایند .
2.برای آن دسته از افرادی که مقاله ندارد اما مایل به حضور در همایش هستند
این افراد پس ازثبت نام در سایت می بایست وارد منوی " گزینه های جانبی " شده و برحسب نوع حضور (شرکت کننده ویژه یا آزاد ) و نوع شرکت در همایش (دانشجویی ، اساتید ، آزاد ) اقدام به پرداخت هزینه نمایند .
3.برای پژوهشگرانی که مقاله یا پوستر آنها برای شرکت در همایش پذیرفته شده اما تمایل به حضور در همایش ندارند
این افراد جهت پرداخت هزینه داوری و صدور گواهی می بایست پس از ورود به صفحه شخصی خود وارد منوی " گزینه های جانبی " شده و پس از انتخاب نوع شرکت ( دانشجویی ، اساتید ، آزاد ) یکی از درگاه های "هزینه دریافت گواهی " را انتخاب نمایند .
قابل توجه افرادی که مقاله آنها بیش از یک نویسنده دارد :
این دسته افراد چنانچه مقاله یا پوستر آنها پذیرفته شده و تمامی نویسندگان مایل به دریافت گواهی میباشند ، نویسنده مسئول می بایست پس از ورود به صفحه شخصی خود وارد منوی گزینه های جانبی شده و نسبت به پرداخت هزینه دریافت گواهی سایر نویسندگان بر حسب نوع شرکت ( دانشجویی ، اساتید ، آزاد ) اقدام نماید.
چنانچه تمامی نویسندگان مایل به حضور در همایش باشند ، نویسنده مسئول می بایست پس از ورود به صفحه شخصی خود وارد منوی " گزینه های جانبی " شده و بر حسب نوع شرکت ( دانشجویی ، اساتید ، آزاد ) یکی از درگاه های " هزینه صدور گواهی و شرکت در همایش " را انتخاب نماید .
لطفا توجه داشته باشید که پیش از اقدام برای پرداخت هزینه حتما بر روی عبارت " توضیحات بیشتر " کلیک نموده و توضیحات نوشته شده را به دقت بخوانید .
لازم به ذکر است هزینه ، پس از پرداخت به هیچ وجه قابل بازگشت نیست لذا در انتخاب درگاه درست نهایت دقت را لحاظ فرمایید .

مهلت پرداخت هزینه تا پایان روز دوشنبه 13 اریبهشت ماه خواهد بود و مهلت اعلام شده تمدید نخواهد شد .

aus@confs.yazd.ac.ir
mirza.homaee@gmail.com

یزد - خیابان امام خمینی - کوچه ی شهید صدوقی - خانه ی رسولیان- مجتمع هنر و معماری دانشگاه یزد

8913683615 کد پستی