اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

خبر مهم

4 اردیبهشت 1395

خبر مهم در خصوص تخصیص اسکان و امکانات رفاهی همراهان مهمانان همایش

با توجه به تماس ها ودرخواست های صورت گرفته از سوی کارشناسان و مدیران دفاتر فنی دانشگاه ها مبنی بر تخصیص اسکان و امکانات رفاهی برای همراهان ( خانواده ) مهمانان همایش ، بدین وسیله به اطلاع می رساند که دبیرخانه از پذیرش همراهان (خانواده) کارشناسان و مدیران معذور است. ضمنا جهت هماهنگی در موارد خاص فقط و فقط در صورت مکاتبه کتبی با وزارت علوم و دبیرخانه همایش امکان پذیر خواهد بود و تماس های تلفنی با دبیرخانه صرفا جهت کسب اطلاع می باشد .

لذا از مهمانان عزیز خواهشمندیم نسبت به مورد مطرح شده حساسیت لازم را مبذول فرمایند .

با تشکر

دبیرخانه همایش

aus@confs.yazd.ac.ir
mirza.homaee@gmail.com