اولین همایش ملی «فرهنگ رانندگی ، قانون گریزی و رفتار تهاجمی»

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله (خلاصه مبسوط)

1 آذر 1394

پژوهشگر گرامی جهت ارسال مقاله خود، پس از ورود به سایت همایش با کلیک کردن بر روی آیکن ثبت­ نام وارد پورتال ثبت­ نام شده و با درج تمام مشخصات خواسته شده در فرم ثبت­ نام در پایان آیکن تأیید را بزنید و پس از اطمینان از موفقیت­ آمیز بودن ثبت­ نام مراحل زیر را برای ثبت مقاله خود انجام دهید.

1. با نام کاربری و رمز عبور خود بر روی قسمت "ورود به کنترل پنل" کلیک کرده و وارد پورتال خود شوید و در قسمت "همایش من" همایش موردنظر (اولین همایش فرهنگ رانندگی، قانون­گریزی و رفتار تهاجمی) را انتخاب کنید، سپس بر روی گزینه "عضویت در همایش جدید" کلیک نمائید.
  1. پس از انتخاب "عضویت در همایش جدید" در صفحه مدیریت پژوهشگر بر روی آیکن "مقالات من" کلیک کرده چکیده خود را در کادر مربوطه در حداکثر 150 کلمه ثبت نمایید (در پیش ­فرض، چکیده حداکثر300 کلمه تعریف شده اما تعداد کلمات مورد تأیید در این همایش حداکثر 150 کلمه است).
  2. پس از اتمام ثبت چکیده خود، در همان صفحه بر روی آیکن "ارسال فایل­های مقاله" کلیک کرده و فایل مقاله خود را به صورت خلاصه مبسوط pdf,wordارسال نمائید (بنابراین نیازی به ارسال اصل مقاله که در پیش فرض ارسال مقاله ذکر شده نمی ­باشد).

پوستر همایش

03538209809