دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری

۲۷ الی ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۶

اتمام داوری مقالات

10 دی 1396

با توجه به اتمام داوری مقالات دهمین کنفرانس نظریه‌ی گراف و ترکیبیات جبری لطفا توضیحاتی که در ادامه‌ی این مطلب آورده شده است را مطالعه فرمایید.

با حمد و سپاس خدای متعال به اطلاع می رسانیم که با همکاری داوران محترم، تمامی مقالات ارسال شده به دهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری داوری شدند. توجه کنید که مقالاتی که وضعیت آن  "پذیرش اولیه" و یا "نیاز به اصلاح" است، نیز جز پذیرش کمیته علمی بوده و کافی است نظرات داوران محترم اعمال شود و یا مقاله اگر در قالب کنفرانس نبوده است آنرا در قالب کنفرانس نوشته و فایلهای پیدیاف، تصاویر و لاتک را در یک فایل زیپ قرارداده و ارسال نمایند.

از همه شما بزرگواران مجددا خواهشمندیم در اسرع وقت فایل نهایی را ارسال نمایید و نسبت به پرداخت هزینه‌ها و تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایید. بدیهی است کوتاهی کردن در هرکدام از این موردها باعث عدم چاپ مقاله در پروسیدینگ کنفرانس خواهد شد. از همگان کمال تشکر را داریم و امیدواریم به زودی شاهد دیدار شما در شهر تاریخی یزد باشیم.

نکته مهم: با توجه به برنامه ریزی اولیه به اطلاع می رساند کمیته علمی کنفرانس تصمیم گرفته است که تمامی مقالات در این کنفرانس به طور شفاهی ارائه گردند. بنابراین ارائه به صورت پوستر نخواهیم داشت و این مقالات نیز به صورت سخنرانی ارائه میشوند.

پوستر کنفرانس

2018gtacc10