بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک و هشتمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران

ثبت نام جهت اسکان در ایام کنفرانس

9 دی 1394

شرکت کنندگان محترم می توانند پس از پس از تکمیل مراحل ثبت نام در کنفرانس، برای اسکان در کنفرانس ثبت نام کنند. اسکان شامل خوابگاه دانشجویی و مهمانسرا بوده و هزینه آن برای 3 شب برگزاری کنفرانس طبق جدول زیر در نظر گرفته شده است.

شرایط اسکان :

شرکت کنندگان محترم می توانند پس از پس از تکمیل مراحل ثبت نام در کنفرانس، برای اسکان در کنفرانس ثبت نام کنند. اسکان شامل خوابگاه دانشجویی و مهمانسرا بوده و هزینه آن برای 3 شب برگزاری کنفرانس (پنجم، ششم و هفتم بهمن) طبق جدول زیر در نظر گرفته شده است.

با توجه به محدودیت ظرفیت اسکان، اولویت با کسانی است که زودتر در قسمت اسکان ثبت نام نمایند پس از تکمیل ظرفیت دیگر امکان ثبت نام جهت اسکان مقدور نمی باشد.

فاصله تا محل کنفرانس
نام محل
قیمت برای هر نفر در 3 شب (ریال)
نوع مهمانسرا
خوابگاه هرندی2، دانشگاه یزد
دانشجویی (خانمها)
1 کیلومتر
خوابگاه هزندی 3
دانشجویی (خانمها)
خوابگاه ملاصدرا
دانشجویی (آقایان)
مرکز شهر و نزدیک به مرکز خرید

دارای امکانات اینترنت

پردیس آزادی
دانشجویی (آقایان)
مهمانسرا دانشگاه علوم پزشکی
اساتید، هیأت علمی و دانشجویان دکتری و هیآت علمی متآهل
خوابگاه ملاصدرا
دانشجویان دکتری (آقایان)

جهت رزرو محل اسکان در طبق جدول بالا لازم است برای 3 شب اقامت مبلغ مورد نظر را به شماره حساب 2007934427 بانک تجارت شعبه دانشگاه یزد، کد شعبه 20075، به نام کنفرانس فوتونیک ایران و یا به شماره کارت 6273539991668277 به نام محمود برهانی  زرندی واریز نموده و تصویر فیش واریزی را به پست الکترونیک همایش به نشانی  photonics94@confs.yazd.ac.ir ارسال نمائید تا مجوز اسکان برای شما ارسال گردد.

توضیحات:

1- فاصله محل اسکان تا محل برگزاری همایش ناچیز است و سرویس رفت وبرگشت به محل همایش موجود خواهد بود

2- اقامت در خوابگاه دانشجویی با ارائه گواهی پس ازپرداخت هزینه مقدور بوده و دبیرخانه اجرایی از اسکان شرکت کنندگانی که هزینه پرداخت نکرده اند و گواهی دریافت نکرده اند معذور خواهد بود.

شرکت کنندگان عزیز که علاقه‌مند به رزرو هتل هستند می‌بایست از طریق لینک‌های هتل یا تلفن تماس آنها اقدام نموده و حتما به شرکت در کنفرانس اشاره کنند و در صورت لزوم بعدا با ارائه گواهی شرکت در کنفرانس با هتل تسویه حساب نمایند.

لیست هتل‌های نزدیک به دانشگاه به قرار زیر است:

فاصله تا محل کنفرانس

نام هتل

هتل صفاییه (4ستاره)

هتل صفاییه (فازقدیم)

هتل ارگ (4ستاره)

6 کیلومتر

هتل‌جهانگردی

4 کیلومتر

مهمانسرای فرهنگیان

12 کیلومتر

هتل لاله

همچنین هتل لاله یزد از هتل های سنتی یزد بوده و در بافت تاریخی شهر یزد قرار دارد .

تماس با کمیته اجرایی

03538209801

telegram.me/photonics94

@photonics94

به کانال بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران بپیوندید و از آخرین اخبار و اطلاعیه های کنفرانس باخبر شوید

در صورت بروز هرگونه سؤال احتمالی از طریق شماره تلفن دبیرخانه تماس حاصل بفرمایید و یا از طریق تلگرام مدیر گروه به آدرس @hojjat2222 سؤال خود را مطرح نمایید تا در اسرع وقت به شما پاسخ بدهند.

photonics94@confs.yazd.ac.ir

یزد - صفائیه - بلوار دانشگاه - دانشگاه یزد - دانشکده فیزیک