دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

روز شمار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

تمدید مهلت ثبت نام و ارسال چکیده مقالات

14 اردیبهشت 1398

به دلیل درخواست های مکرر مهلت ارسال چکیده مقالات تا تاریخ 15 تیرماه تمدید گردید.

چکیده های ارسالی ظرف مدت یک هفته از تاریخ ارسال بررسی و پذیرش آن ها جهت ارسال اصل مقاله سریعا به نویسندگان ارسال می گردد.

مقالات برگزیده ی همایش پس از بررسی مجدد در نشریه ی علمی پژوهشی معماری اقلیم گرم و خشک متعلق به دانشگاه یزد به چاپ خواهند رسید.

scaas@confs.yazd.ac.ir

دانشگاه یزد، خیابان امام خمینی، کوچه ی شهید صدوقی، خانه ی مرتاض، مجتمع هنر و معماری دانشگاه یزد

کد پستی 8913683615