دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

روز شمار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

راهنمای ارسال فایل های مقاله

26 تیر 1398

تا قبل از اینکه مقاله ی شما برای داوری ارسال شود باید تمام فایل های مربوطه اعم از چکیده و اصل مقاله را در فرمت های Word و PDF ارسال نمائید.

در صورتی که همه ی فایل های موردنظر ارسال شد آخرین وضعیت مقاله باید به دریافت کامل فایل ها تغییر یابد، در صورت آپلود مجدد فایل ، فایل جدید جایگزین فایل قبلی می شود. بنابراین می توانید فایل خود را به این شیوه اصلاح کنید.

پس از داوری در صورت پذیرش مقاله شما، مجددا امکان ارسال فایل مقاله فراهم می شود، که در صورت نیاز به اصلاح مقاله، فایل اصل مقاله را مجددا ارسال کنید و در صورت عدم نیاز به اصلاح مقاله لازم نیست فایلی ارسال کنید.

امکان ارسال پوستر و فایل سخنرانی هم فراهم است که شما باید با توجه به نوع پذیرش اقدام به ارسال فایل کنید.

scaas@confs.yazd.ac.ir

دانشگاه یزد، خیابان امام خمینی، کوچه ی شهید صدوقی، خانه ی مرتاض، مجتمع هنر و معماری دانشگاه یزد

کد پستی 8913683615